تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
دکوراسیون داخلی

دکوراسیون داخلی

دکوراسیون داخلی - دکوراسیون منزل - دکوراسیون مغازه -بازسازی ساختمان

چیدمان و قرار دادن وسایل در طراحی آشپزخانه کوچک

چیدمان و قرار دادن وسایل در طراحی دکوراسیون داخلی  آشپزخانه کوچک

شاید بزرگترین دغدغه در مورد دکوراسیون و چیدمان آشپزخانه های کوچک ایرانی این باشد که چگونه همه وسایل مورد نیاز را در تعداد کمی کابینت جا دهیم. شما باید در استفاده از فضای محدود آشپزخانه خود مدیریت به خرج دهید. وسایلتان را روی پیشخوان آشپزخانه نچینید و بعد از استفاده از هر چیزی آن را سر جای خودش بگذارید. باید بدانید و به این نکته توجه داشته باشید که آشپزخانه‌های شلوغ  و نامرتب کوچک‌تر هم به نظر می‌رسند.

 

 

استفاده از کابیت‌ها
کابیت‌ها از اجزای اصلی هر آشپزخانه‌ای به حساب می‌آیند. چون منابع اصلی ذخیره وسایل هستند. وقتی شما از تمامی فضای داخلی کابینت‌ها برای چیدمان وسایلتان استفاده کردید، حتی گوشه‌های کابینت‌‌ها را که معمولا دور از دسترس و بلااستفاده می‌مانند با وسایل پر کرده و با این حال باز هم جا کم آوردید، به فضای خالی بالای کابینت‌ها فکر کنید. این مکان‌ها برای قرار دادن وسایلی در آشپزخانه که کمتر مورد نیازتان قرار می‌گیرند گزینه های مناسبی هستند. کنار کابینت‌ها هم مکان‌های مناسبی برای قرار دادن وسایلی مثل تخته‌های برش و سینی‌‌های بزرگ هستند که از آن‌ها به ندرت استفاده می‌شود.

بهره بردن از اجاق‌گاز در طراحی دکوراسیون داخلی  آشپزخانه کوچک

همه آشپزخانه‌ها صرف نظر از کوچک و بزرگ بودن، اجاق گاز را به عنوان وسیله‌ای ضروری در خود جای می دهند.شما می‌توانید علاوه بر پخت و پز از اجاق گازتان برای قرار دادن وسیله استفاده کنید. یکی از شعله‌های اجاق گاز چهار شعله‌تان می‌تواند برای گذاشتن وسایلی مثل کتری، قابلمه و یا حتی ظروف ادویه‌جات شما مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین می توانید وسایلی را که بیشتر مورد نیازتان هستند و بهتر است که در دسترس باشند بر روی دیوار بالای اجاق گاز (در صورت نبود هود) آویزان کنید. ملاقه‌ها، کفگیرها و یا ماهیتابه‌ها وسایل مناسبی جهت قرار گرفتن بر روی دیوار خالی بالای اجاق گاز هستند.

 

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 14 دی 1398ساعت 18:03 توسط دکورا | تعداد بازديد : 74 |

طراحی دکوراسیون داخلی و استفاده بهینه از آشپزخانه کوچک

هر سانتیمتر از فضای آشپزخانه را مورد استفاده قرار دهید
لازم به تاکید نیست که وقتی با محیط محدودی در فضای خانه مواجه می شویم، برای داشتن دکوراسیون مناسب و بهینه، لازم است که از تمام بخش های فضا بهترین و بیشترین استفاده را ببریم. به خصوص در آشپزخانه و با حجم گسترده ای از وسایل آشپزی، ظروف متنوع، و وسایل بزرگ تری همچون ماشین ظرفشویی، یخچال و ... این مسئله اهمیت بسیار بیشتری پیدا می کند. در نتیجه باید کمی زاویه دید خودتان را نسبت به محل نگهداری وسایل تغییر دهید. به عنوان مثال سعی کنید به فضایی که در اختیار دارید از جنبه عمودی توجه کنید و زاویه دید افقی را فراموش کنید.
برای طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه کوچک لیستی از فضاهای خالی آشپزخانه تهیه کنید و هر گوشه و زوایایی که می بینید را برای استفاده در نظر بگیرید. امروزه فضاهایی که برای نگهداری و ذخیره وسایل مورد استفاده قرار می گیرند، تنوع گسترده ای پیدا کرده اند. ممکن است گاهی اوقات دیوارهای آشپزخانه، خالی و بدون استفاده رها شوند، اما ممکن است بتوانید با طراحی قفسه های چند طبقه از این فضاها استفاده کنید. گوشه های خالی آشپزخانه هم می توانند با به کارگیری قفسه های مخصوصی تبدیل به فضاهای قابل استفاده شوند. استفاده بهینه از این نقاط نیاز به کمی خلاقیت و ایده پردازی بیشتری در طراحی دکوراسیون داخلی دارد. همچنین با اندکی جستجو و انجام مشورت با طراحان دکوراسیون، مطمئنا با ایده های بسیار بهتری برای استفاده از فضای آشپزخانه مواجه می شوید.
طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه
کاربری چند منظوره را فراموش نکنیدسعی کنید در فضاهای کوچک خانه، کاربری چند منظوره بخش های مختلف محیط را در نظر بگیرید. به این ترتیب هر زمان که بتوانید با اضافه کردن برخی امکانات ساده قادر خواهید بود به جای اضافه کردن وسایل بیشتر و بدون نیاز به فضای بزرگتر از کارکردهای متنوعی در آشپزخانه بهره ببرید. به عنوان مثال می توانید با قرار دادن چند صندلی مناسب در اطراف کانتر آشپزخانه، علاوه بر استفاده به عنوان محلی برای آشپزی و پخت و پز، از آن به منظور صرف غذا و به عنوان میز غذاخوری هم استفاده کنید. اگر فضای زیرین این کانتر را با ساخت کابینت، به محلی برای نگهداری وسایل آشپزخانه اختصاص دهید هم، کاربری بهینه تری نیز از آن خواهید داشت. همانطور که حدس زده اید، فضاهایی که بتوانند وسایل بیشتری در خودشان جای دهند، برای محیط های کوچک آشپزخانه بسیار مفیدتر هستند و می توانند فضای آشپزخانه را مرتب تر و سازماندهی شده تر نشان دهند.
از خود وسایل آشپزخانه به عنوان تزئینات دکوراسیون استفاده کنید
بسیاری از ما فکر می کنیم که در هنگام طراحی دکوراسیون داخلی آشپزخانه باید برای هر کدام از وسایل جایی پیدا کنیم که پشت درب ها پنهان باشد. اما چنین چیزی همیشه به عنوان تنها راه حل موجود نیست. مطمئنا باید علاوه بر استفاده بهینه از فضای آشپزخانه، به زیبایی آن نیز توجه کنید. بهترین روش برای اضافه کردن تزئینات دکوراتیو در محیط ها کوچک آشپزخانه، استفاده از خود وسایلی است که به کار می برید. برای این منظور سعی کنید ظروف و دیگر وسایل مرتبط با آشپزخانه را به نحوی انتخاب کنید که زیبایی بخش محیط باشند و با تعبیه برخی قفسه های باز روی دیوارها، آنها را در معرض دید قرار دهید. البته باید به این نکته توجه کنید که استفاده از این قفسه های بدون درب، ممکن است بعد از مدتی پر از وسایل شوند و نمای آشپزخانه را کاملا به هم ریخته و نامرتب نشان دهند. بنابراین هر چند وقت یک بار باید به مرتب کردن آنها توجه نشان دهید و وسایلی که برای استفاده به عنوان تزئینات آشپزخانه مناسب نیستند را کنار بگذارید و از انباشت بیش از اندازه این نوع وسایل روی طبقات قفسه ها خودداری نمایید.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 27 شهريور 1398ساعت 10:34 توسط دکورا | تعداد بازديد : 81 |

نکات طراحی داخلی فضای اداری

 محیط های اداری باید با فعالیت هایی که در آن انجام می شود هم خوانی داشته باشد. فرآیندهای کاری مختلف نیازمند به فضاهای کاری مختلف است. کارهای نیازمند به تمرکز بالا باید در فضاهای آرام انجام شود و مشاغل نیازمند تعامل در فضای بازتر و پر سر و صدا تر هم به خوبی انجام می شوند.

ایستگاه های کاری یک ساختمان اداری به صورت میانگین تنها ۵۰ تا ۶۰ درصد اوقات پر هستند در حالی که هزینه های سنگینی برای اجاره محل ، تهویه، نگهداری و نظافت آنها می شود. استاندارد کردن ابعاد و جانمایی درست در طراحی دکوراسیون داخلی باعث کاهش هزینه ها خواهد شد. همچنین مسئله استاندارد سازی ابعاد زمانی پر رنگ تر می شود که محیط اداری دچار جابه جایی از نظر افراد و فضا می شود. اگر فضاهای دکوراسیون اداری دارای ابعاد یکسان و یا حداقل مدولار باشند تغییرات در محیط ارزان تر و سریع تر امکان پذیر خواهد بود .

از سوی دیگر تعامل میان کارکنان مهم و حیاتی است و نحوه طراحی دکوراسیون داخلی محیط یکی از ارکان تاثیر گذار در این امر است.

استفاده درست از نوع چیدمان ، رنگ ها و اشکال در محیط کار فرهنگ مورد نظر مدیریت مجموعه را بیان می کند و آنرا به کارکنان القا می نماید ، همچنین چینش و استفاده از عناصر درست در شکوفایی خلاقیت کارمندان تاثیر به سزایی خواهد داشت.

در نهایت می توان به تاثیر انتخاب درست دکوراسیون اداری شرکت بر محیط زیست اشاره کرد . چینش درست، استفاده از متریال های مناسب و در نظر گرفتن تغییرات در آینده باعث می شود تخریب کمتری در هنگام ایجاد تغییر انجام شود و همچنین برای گرمایش و سرمایش ساختمان انرژی کمتری مصرف شود.

آیا کارمندان میزهای اختصاصی دارند یا از میزهای گروهی استفاده می کنند؟

کارمندان به صورت تمام وقت کار می کنند یا پاره وقت؟

آیا فضای اداری پارتیشن دارید یا شامل اتاق های تو در تو است؟

آیا محیط کار شما نوعی شو روم است یا صرفا محلی برای انجام امور کارمندی؟

آیا در فضایی کاملا دیجیتال مشغول به کار هستید یا نیاز به محلی برای نگهداری و ذخیره اوراق دارید؟

آیا شکل کلی شرکت طرحی سازمانی دارد یا بخش های مختلف حق انتخاب برای ظاهر محیط و طراحی دکوراسیون داخلی خود دارند؟

مهم ترین وجه تمایز دفاتر اداری ابعاد و یا باز یا بسته بودن آنهاست، بنابراین انواع مختلف فضاهای اداری درجات مختلفی از حریم بصری و صوتی را ایجاد میکنند که تاثیر مستقیمی بر تعامل میان کارمندان و توانایی تمرکز آنها خواهد داشت.

مطلب پیشنهادی: طراحی دکوراسیون اداری شرکت واردات و فروش ساعت

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 2 مرداد 1398ساعت 19:44 توسط دکورا | تعداد بازديد : 82 |

استانداردهای طراحی داخلی اداری

 

 

حداقل فضای پیشنهاد شده برای کارمندان در طراحی دکوراسیون داخلی اداری به شرح زیر است:


فضای پایه برای نوشتن و تایپ کردن ۴ متر مربع

فضای اضافه برای قرار دادن اوراق در یک طرف ۱ متر مربع

فضایی اضافه برای قرار دادن فایل ۱ متر مربع به ازای هر فایل

فضای ملاقات به ازای هر صندلی اضافه ۱٫۵ متر مربع

دفتر کار باز Open Office  : فضای کاری باز غیر محصور برای بیش از ۱۰ نفر – مناسب فعالیت های مستلزم ارتباط مداوم و کارهای با سطح تمرکز پایین

فضای کار گروهی Team Space  : فضای کاری نیمه بسته پارتیشن مناسب برای ۲ تا ۸ نفر و مناسب برای کارهای گروهی نیازمند ارتباط مداوم و سطح تمرکز متوسط

اتاقک کار  Cubicle : فضای کاری نیمه بسته پارتیشن اداری مناسب برای ۱ نفر و مناسب برای مشاغلی که ارتباط و سطح تمرکز متوسط نیاز دارند.

دفتر کار خصوصی  Private Office : فضای کاری بسته برای فعالیت های محرمانه و اموری که نیازمند سطح تمرکز بالا اند و یا فعالیت هایی که شامل ملاقات های کوتاه زیادی در طول روز اند.

دفتر کاری مشترک  Shared Office : فضای کاری بسته برای ۲ یا ۳ نفر و مناسب فعالیت های با تمرکز متوسط و کارهای گروهی در قالب گروه های کوچک است.

اتاق گروهی Team Room : فضای کاری بسته برای ۴ الی ۱۰ نفر و مناسب برای کار گروهی که ممکن است محرمانه باشد در عین حال نیاز به ارتباط مداوم درون گروهی دارد.

باجه مطالعه  Study Room : فضای کاری بسته برای یک نفر مناسب برای فعالیت های کوتاه مدت نیازمند تمرکز

سالن کار راحت Work Lounge : فضای کاری سالن مانند مناسب ۲ الی ۶ نفر که نیازمند هم فکری و یا تعامل آنی است

جایگاه موقت Touch Down : فضای کاری باز برای یک نفر مناسب فعالیت های کوتاه مدت که نیازمند سطح تمرکز پایین است.

طراحی دکوراسیون داخلی فضاهای ملاقات:

حداقل فضای پیشنهاد شده برای هر فضای ملاقات در دکوراسیون اداری :

فضای ملاقات ملاقات باز ۱٫۵ متر مربع به ازای هر نفر

فضای ملاقات بسته ۲ متر مربع به ازای هر نفر

فضای ملاقات همراه با تجهیزات و مبلمان ۳ متر مربع به ازای هر نفر

نقطه ملاقات ( کاربران ایستاده ) ۱ متر مربع

اتاق ملاقات کوچک Small meeting room : فضای ملاقات بسته برای ۲ تا ۴ نفر و مناسب برای تعاملات رسمی و غیر رسمی

اتاق ملاقات بزرگ  Large meeting room : فضای ملاقات بسته برای استفاده ۵ تا ۱۲ نفر ، جهت بحث و تعاملات رسمی

فضای ملاقات کوچک Huddle  : فضای ملاقات باز یا نیمه باز برای ۲ تا ۴ نفر و مناسب تعاملات کوتاه و غیر رسمی

فضای ملاقات بزرگ  Training Area : فضای ملاقات باز یا نیمه باز برای تعداد تا ۱۲ نفر و مناسب تعاملات کوتاه غیر رسمی

اتاق فکر  Brain Storm Room : فضای ملاقات بسته برای ۵ الی ۱۲ نفر و مناسب جلسات اتاق فکر و کارگاه ها

نقطه ملاقات Meeting Point : یک نقطه ملاقات باز برای ۲ الی ۴ نفر برای جلسات موقت و غیر رسمی

طراحی دکوراسیون داخلی فضای پشتیبانی :

بایگانی Filing Space  یک فضای بسته برای نگهداری اسناد

انبار  Strong Space   یک فضای باز یا بسته برای نگهداری وسایل کاری رایج

فضای چاپ و کپی Service Point یک فضای باز یا بسته مجهز به تجهیزات و لوازم چاپ و کپی و اسکن و …

محل صندوق های پستی  Mail Area : یک فضای باز یا بسته که کارمندان نامه های ورودی خود را از آنجا دریافت و یا نامه های خروجی را در این محل قرار می دهند

بوفه  Pantry Area : محلی باز یا بسته برای تدارک نوشیدنی ها و خوراکی های کارشناسان

محوطه استراحت  Break Area : فضای نیمه باز یا بسته برای استراحت میان کار

محوطه کمدهای شخصی  Locker Area : فضای نیمه باز یا بسته برای قرار دادن وسایل شخصی کارشناسان

اتاق دخانیات Smoking Room : فضای بسته برای استعمال دخانیات

کتابخانه Library : فضای نیمه باز یا بسته برای مطالعه

اتاق بازی  Games Room  : فضای بسته برای انجام بازی و تفریح کارشناسان

فضای انتظار  Waiting Area : فضایی باز یا نیمه باز برای انتظار مراجعه کنندگان

فضای تردد: راهرو های اتصال مناطق مختلف شرکت به یکدیگر

مطلب پیشنهادی: طراحی دکوراسیون اداری شرکت چاپ و تبلیغات

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در 13 خرداد 1398ساعت 9:1 توسط دکورا | تعداد بازديد : 87 |

تعریف سبک طراحی داخلی مینیمال


ابتدا به تعریف واژه مینیمال یا مینی مال پرداخته و به سوال مینیمال یعنی چه پاسخ می‌دهیم. کلمه مینیمال واژه‌ای لاتین است. minimal در لغت به معنی حداقل است. اصطلاح مینیمالیست نیز با توجه به محل کاربرد آن به معنی حداقلی و استفاده بردن از حداقل‌ها است. به همین منظور مینیمالیست‌ها به ساده بودن و ساده گرایی شهرت دارند. در هنر نیز مینیمالیسم یک سبک بوده و هنرمند طرح اثر خود را با ساده‌ترین و حداقلی‌ترین ویژگی‌ها و جزییات خلق می‌کند.

پس می‌توان گفت ساده گرایی همان مینیمالیسم بوده و در صنعت دکوراسیون نیز به ساده‌تر کردن فضا و محیط و استفاده حداقلی از لوازم در هر بخش سبک مینیمال گفته می‌شود. سبکی که یکی از معروف‌ترین سبک‌های طراحی دکوراسیون داخلی به شمار می‌رود.
 



با توجه به تعریف مینیمال اکنون به روشنی می‌توانیم مواردی هم چون ایده‌های یک دکوراسیون مینیمال، طراحی و پیاده سازی آن و در انتها تغییر سبک خانه‌های مرسوم به سبک طراحی دکوراسیون داخلی مینیمال را مورد ارزیابی و بررسی قرار می‌دهیم.

در ابتدا به سراغ ایده‌های مینی مالیستی در خانه می‌رویم. اتاق‌ها شامل اتاق خواب، اتاق کار، اتاق کودک و اتاق پذیرایی (نشیمن) آشپزخانه، لابی‌ها، دفاتر اداری و حتی دکوراسیون‌های تجاری مانند فروشگاه‌های پوشاک و … در لیست بررسی ایده‌های مینیمال مطالب بعدی ما قرار دارند.

موضوع :
برچسب ها : ,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در شنبه 24 فروردين 1398ساعت 16:13 توسط دکورا | تعداد بازديد : 86 |


صفحه قبل 1 صفحه بعد